exclusive-art-seo-si-marketing-afaceri-Romania

Exclusive-Art.ro Mega Promovare Pentru Afaceri In Romania

Marketing 0 Comments

Aducem Clientii La Usa Dumneavoastra . Va Punem Afacerea Direct In Fata A Peste 5.800.000 De Persoane Din Romania .

Avand la dispozitie infrastructura proprie creata in peste 12 ani de activitate in domeniu efectuam o mega campanie de promovare pentru afacerea dvs .  Peste 5,8 milioane de persoane vor cunoaște produsele , serviciile si afacerea dumneavoastra . Mulți dintre ei vor deveni clienții si colaboratorii dumneavoastra .

Prin intermediul serviciilor noastre de promovare afacerea , produsele sau serviciile dumneavoastra vor fi cunoscute  de milioane de potentiali  clienti sau colaboratori  . Distribuirea continutului promovat  in  toate mediile online disponibile, aduce catre dumneavoastra atentia si curiozitatea potentialilor clienti  sau colaboratori .

Odata cu intensificarea promovarii cu siguranta un procent insemnat vor deveni clientii sau colaboratorii dumneavoastra . Tot ce aveti dumneavoastra de facut este sa va ocupati de afacere si sa le puteti oferi acestora produse sau servicii de un inalt nivel calitativ si preturi competitive , astfel incat acestia sa ramana clientii dumneavoastra si sa va recomande si altor persoane. Totodata serviciile de seo , marketing si publicitate sunt deductibile fiscal , astfel incat beneficiarii serviciilor noastre nu au decat de castigat . Pe de o parte valoarea veniturilor impozabile se scade cu cheltuielile aferente serviciilor de marketing si pe de alta parte cu aceasta investitie in marketing va beneficia de cresterea numarului de clienti , abonati sau colaboratori  .  De ce sa plătiți de sute de ori mai multi bani pentru servicii de aceeași amplitudine și calitate ca si ale noastre ? De ce sa pierdeti  timp prețios cu pregătirea campaniilor foarte elaborate ? De ce să cheltuiți foarte multi bani cu salariile angajaților  care se ocupă strict de marketing  ( in cazul firmelor care nu au neaparat nevoie de un departament special de marketing ) ? Veți obține probabil aceleași rezultate cu cele care vor fi obtinute de catre noi , la costuri de  sute sau chiar mii de ori mai mari  decât ale serviciilor noastre . Odată ce ați câștigat prin calitatea serviciilor noastre și pe de altă parte, veți câștiga prin economiile importante pe care le faceți  achiziționand  serviciile  noastre. Cumpărați serviciile noastre și vă garantăm că o sa fiti  fi pe deplin mulțumiți si o sa  deveniti  clienții noștri loiali.

Avem o rețea imensă construită în peste 12 ani de muncă grea . In acest moment putem promova orice produs, orice afacere sau orice altceva pe care doriți să-l faceți cunoscut în întreaga lume. Când spunem orice , înțelegem absolut orice . Nu contează dacă aveți o afacere, sunteți un producător, comerciant, distribuitor, model, expert, fotograf, jurnalist, blogger, cântăreț, colecționar, filatelist, doctor, avocat, cercetător, inventator, mecanic auto . Orice nevoi aveti in domeniul seo si marketing , vă putem ajuta. Cei cărora le distribuim materialele privind produsele sau afacerea dumneavoastra  vor afla totul despre afacerea  dvs., vă vor cunoaște produsele  sau abilitățile speciale și mare parte dintre ei vor deveni parteneri , colaboratori sau clienți ai dumneavoastra .

Spre diferența dintre alte servicii de marketing plătite (PPC, CPC, CPA, CPO, CPM, CPI și altele), oferim următoarele avantaje :

Prețuri mult mai mici decât la concurenții noștri . O rețea de publicitate imensă cu public general . Noi facem servicii de promovare organice bazate doar pe tehnici seo .

Nu folosim proceduri de hack marketing care vă pot afecta afacerea . Nu folosim automatizari  pentru a forța persoanele care nu sunt interesate să dea click pe afacerea dvs.

Vizitatori de calitate, deoarece  vor da click numai cei interesați de afacerea dvs.  Oferim marketing organic și avem cea mai bună rată de transformare a vizitatorilor noi în cumpărători loiali

Vorbim puțin, dar facem multe și le facem bine .

Vizitati siteul nostru sau contactati-ne , deveniti clientii nostrii si o sa aveti rezultate la care nici macar nu a-ti indraznit sa visati .

http://exclusive-art.ro

, , , , , ,

Leave a Reply